Повреда на контактен проводник на гарата в Пловдив е объркало движението

...
Повреда на контактен проводник на гарата в Пловдив е объркало движението
Коментари Харесай

Авария обърка движението на влаковете в Пловдив

Повреда на контактен проводник на гарата в Пловдив е объркало придвижването на влаковете. Това излиза наяве от прессъобщение на БДЖ, с което уведомяват, че към този момент придвижването на гарата се възстановява.

Напрежението в контактната мрежа е било прекратено от 15:53 ч. до 17:20 ч. днес заради щета на контактен проводник. Била е основана организация за обезпечаване на транспортното обслужване на пасажерите от засегнатите влакове с дизелов локомотив и рейсове.

По маршрута на влаковете, които пътуват по направленията Пловдив-Асеновград-Пловдив и Пловдив-Карлово-Пловдив, е обезпечен транспорт с рейсове в секторите сред Пловдив и Крумово и надлежно сред Пловдив и Филипово, след което клиентите на железопътния транспортьор не престават своето пътешестване с трен.

Бързите влакове в посока за Бургас са изтеглени с дизелов локомотив до гара Пловдив разпределителна, а композициите в посока към София са придвижени с дизелова двигателна сила до гара " Тодор Каблешков ".

Поради нуждата от осъществяване на спомагателни маневри за обезпечаването на транспорта с дизелов локомотив, влаковете, които минават през гара Пловдив в този период от време, се движат със забавяне.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР